Vers bereide gerechten en schotels

Traiteur Drie Koningen Zellik

Bereide gerechten

Onze bereide gerechten zijn de trots van de zaak. U proeft ongetwijfeld onze liefde voor het koken en bovendien gaan we de uitdaging aan om steeds op zoek te gaan naar nieuwe gerechten om u voor te schotelen. Een goede keuze in verse producten en voeding is voor ons als traiteur een must. We kunnen dan ook met fierheid zeggen dat al onze gerechten eigenhandig en ter plaatse in onze keuken worden gemaakt. Kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen laten we dan ook achterwege.

Onze gerechten worden steeds geserveerd met hun bijpassende garnituur, aardappelen en sauzen, naargelang het seizoen. Omdat we zoveel mogelijk willen variëren in onze gerechten kunnen we geen vaste menukaart aanbieden.

 

Opwarmen gerechten

Wij raden aan om uw gerechten na aankoop thuis op te warmen in de oven.

Een microgolf is praktisch indien je een kleine portie snel wil opwarmen, maar de spreiding van opwarmen is onregelmatig en uw gerechten zullen sneller weer hun warmte verliezen. Gerechten die u opwarmt in een voorverwarmde oven, hebben misschien iets meer tijd nodig, maar u zal zeker een verschil proeven in smaak.

Hoe warmt u uw bereide gerechten op?

1. Verwarm de warme luchtoven voor op 180°C.

2. Plaats de gerechten in de voorverwarmde oven.

3. Reken minstens 20min vooraleer de gerechten warm zijn.

4. Indien nodig mogen de gerechten langer in de oven staan

De bereidingstijden hangen uiteraard af van de hoeveelheid, massa en de capaciteit van je oven. U dient te controleren of alles voldoende verwarmd is.

Het zou kunnen dat enkele gerechten iets langer nodig hebben. In geen geval de oven op een hogere temperatuur zetten, want de kans op uitdrogen is dan groter.

© Traiteur 3 Koningen 2022. All rights reserved.

top